3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Snelle: Continu in beweging

De tweede act in de Roxy tent is Snelle, echte naam Lars. Klein ventje, grote performance. Zijn stem is niet helemaal scherp meer, dat geeft hijzelf toe: ‘Mijn keel is helemaal naar de gallemiezen, maar dat geeft niks, want jullie gaan gewoon harder meezingen dan normaal’. Nummer na nummer wordt de zaal in geknald.

Snelle is de laatste tijd lekker bezig met zijn muziek: hij heeft een gouden én een platina plaat gekregen voor zijn nummer Scars en in maart had hij zijn ‘Beetje Bij Beetje’ tour. Na een paar nummers vraagt Snelle aan de zaal waar de diehards zijn: ‘Jullie hebben 10 seconden om in het midden te komen staan!’. De hele zaal is continu in beweging en er wordt flink gedanst en gesprongen. Na een tijdje draaien de begintonen van Scars. ‘Nee, nog niet, deze moeten jullie verdienen!’ zegt Snelle.

Ondanks dat het druk is in de zaal, voelt het optreden intiem en klein aan. Snelle neemt echt de tijd voor de interactie met het publiek. ‘Voor welke voetbalclub zijn jullie?’ vraagt Snelle. Van het gejoel van de zaal is eigenlijk niks te maken, maar iedereen weet dat het nummer ‘Eredivisie’ nu gaat komen. De zaal moet splitsen, het shirt van Snelle gaat uit en de hele zaal schreeuwt mee met het nummer. ‘Nu hebben jullie Scars wel verdient jongens!’.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12