steun 3voor12

20 jaar 3voor12: Tjeerd Bomhof kiest Weval

Stem nu op je favoriete songs van de afgelopen 20 jaar

Vandaag is je laatste kans om te stemmen op jouw tien favoriete tracks uit twintig jaar 3voor12! Op 1, 2 en 3 mei worden er alle honderd gedraaid in 3voor12 Radio. Welke honderd dat gaan worden, dat bepaal jij. Klinkt als een onmogelijke opgave, maar gelukkig hebben wij een aantal artiesten gevraagd een handje te helpen. Sue The Night, Bokoesam en Brainpower gingen hem voor, nu is de beurt aan Tjeerd Bomhof. De man achter Dazzled Kid, de helft van Dazzled Sticks en een derde van Voicst.

‘Toen ik gebeld werd had ik zoiets van: hoe dan?! Het is uiteindelijk wel gelukt, hoor. Ik heb gekozen voor Weval met ‘Gimme Some.’ Ik vind muziek uitbrengen een heel erg gevoelsding, het is belangrijk dat als je iets uitbrengt, het een inkijkje in je leven geeft. Die Weval-jongens hebben dat volgens mij heel goed gedaan. Ze hebben zo’n eigen sound. Zo’n trippy manier van liedjes maken. Dat je echt het gevoel hebt van, wow: die gasten zitten samen in een trip.’ 

Luister hier het hele interview met Tjeerd Bomhof in 3voor12 Radio terug, waarin hij ook nog vertelt over zijn samenwerking met Mathias Janmaat van Bombay en hun rare jamsessie met Weval. 

Stemmen voor de Top 100 van 20 jaar 3voor12? Dat kan hier!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk