Kijk Terug: Janna Lagerström live in 3voor12 Radio

Eigenzinnige singer-songwriter smeert EP Honing dik uit over de Live Box

Eigenlijk is de titel singer-songwriter een nogal verraderlijke voor eigenzinnig Poprondetalent Janna Lagerström. Ze schrijft het soort lieflijke liedjes dat fans van Luwten en Eefje de Visser goed zal smaken. Ook haar nieuwe EP Honing is een ode aan de zoete pop, maar dan wél met een pittig bijsmaakje. En de titeltrack, ja, die heet ook ‘Honing’. ‘Ik vind het zo leuk dat mensen elkaar in het Engels ‘honey’ noemen, in het Nederlands klinkt dat heel raar en lomp,’ vertelt Janna.

‘Het liedje gaat over een zoet moment van vrijheid, over dat je overal heen kan zonder je aan iemand te hoeven verantwoorden.’ In het interview met Vera vertelt ze over haar EP release, en over hoe ze haar pop-poëzie aan elkaar smeert. En, oh ja, ze doet ook nog eventjes drie liedjes waarmee ze de hele studio laat watertanden.

3voor12 Radio met Eva Koreman (maar deze week met Vera Siemons!) hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12