3voor12 Zeeland

Livestream en albumrelease voor Sigourney Rose in De Piek

Fotoverslag

Podium de Piek in Vlissingen organiseert sinds het uitbreken van de crisis livestreams met daarin lokale acts in de hoofdrol. Na een reeks van livestreams staat vanavond op de agenda Sigourney Rose, uit Vlissingen, maar van oorsprong uit Terneuzen. 

Buiten is het nat, guur en de straten zijn verlaten in het Vlissingse centrum. Binnen in de Piek is de zaal knus ingedeeld met wat coronaproof-zitjes voor publiek en op het podium staan wat bosjes rozen, verspreidt over de bühne. 

De set draait vanavond rondom haar Nederlandstalige ep 'Zonder jou'. Opvallend zijn de teksten die ze schrijft en gaan verder dan het lovesongs en break-up songs. Zo schrijft ze over het verlies van haar vader in 2011 en over het overwinnen van angsten. Na een mix van Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, gespeeld op gitaar of piano sluit ze de avond af met 'Zombie' van The Cranberries, waarmee ze ooit twee jaar geleden begon in De Piek. Voor alle liefhebbers in de zaal speelt ze als toegift nog een aantal verzoeknummers. 

'Zonder Jou' is te beluisteren via Spotify. Sigourney live zien? Aanstaande vrijdagavond is ze te zien tijdens de Spectra-finale, wederom te bekijken via een livestream. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12