3voor12 Zeeland

Sam Baker opent reeks bijzondere concerten

't Beest Boutique in de trouwzaal van het Goese stadhuis

Vandaag is het eerste ‘t Beest Boutique-concert. De reeks bijzondere concerten op verrassende locaties in Goes, wordt georganiseerd door Podium 't Beest samen met programmeur Chris Tangelder. Sam Baker is de eerste artiest in deze reeks. In de mooiste kamer van Goes, de trouwzaal van het stadhuis, brengt de Amerikaanse singer-songwriter zijn verhalen. Baker wordt vandaag begeleid door pianist Radoslav Lorković.

Rode draad in het concert is de terroristische aanslag in Peru die hij maar net overleefde. De aanslag zelf, maar ook de nasleep, depressies, trauma’s en de vlucht in drank en pillen, zijn bronnen voor dit hartverscheurend, maar prachtig concert.

Tijdens de liedjes is het muisstil in ze trouwzaal. Maar tussen de liedjes door vertelt hij honderduit en wordt regelmatig het publiek aan de tand gevoelt. Nadat hij met slotlied ‘Go In Peace’ ons de vallende avond in stuurt, neemt hij nog uitgebreid de tijd om afscheid te nemen.

Het uitverkocht Boutique concert van Sam Baker is een heel speciaal en intiem optreden geworden. De trouwzaal blijkt ook bijzonder geschikt en geeft een prachtige akoestiek. Op 16 februari is hier celliste Ella van Poucke te bewonderen. Voor meer Boutique-concerten bekijk je het beste de agenda van podium 't Beest.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12