Op koningsnacht verzamelt een enthousiast publiek zich in het theatercafé van bioscoop ‘De Koning van Engeland’ in Hulst voor de Vestrock Rally 2024. Deze jaarlijkse competitie biedt opkomende bands en DJ’s de kans om een felbegeerde podiumplaats te bemachtigen op Vestrock 2024.

De avond begint met een dynamische afwisseling tussen bands en DJ’s, waarbij elke act zijn unieke geluid en stijl naar voren brengt. De DJ’s DNN, Jacknowledge x Young Delicious, Lemons, KVG en Funky Spinners zorgen voor een feestelijke sfeer met hun mixen en beats. Ondertussen brengen de bands Two Timer, Mixup at the Lab, Bunker, Navigate en Lorem Ipsum het publiek in vervoering met een hoop gitaargeweld.

Vooral bij Bunker, Navigate en Lorem Ipsum zijn de verschillen minimaal, waardoor de jury voor een lastige taak staat. Bunker, geïnspireerd door hun woonplaats Bergen op Zoom en met een geluid dat doet denken aan Oasis, weet het publiek te veroveren met hun krachtige performance. Navigate verrast met hun explosieve mix van krachtige gitaarriffs en dynamiek, terwijl Lorem Ipsum, een punk/newwaveband uit Volendam, bewijst dat de naam van de band hun tekort doet, want deze band is veel meer dan een opvulling.

Na een zinderende avond vol muzikale hoogtepunten wordt uiteindelijk de winnaar bekendgemaakt. Bunker wordt gekroond tot winnaar van de bands, terwijl Funky Spinners de titel van winnaar bij de DJ’s in de wacht sleept. Hun indrukwekkende optredens en unieke stijlen hebben hen een plek op de line-up van Vestrock 2024 verzekerd, waar ze zullen schitteren naast andere gevestigde namen in de muziekindustrie.

Met de winnaars van de Vestrock Rally 2024 nu bekend, kunnen muziekliefhebbers zich verheugen op een onvergetelijk festival vol diverse en talentvolle acts dat later dit jaar zal plaatsvinden op Vestrock.