Zeeuwse Muziekschool en De Spot werken samen met bandcoachingstraject Zeeuwse Muziekschool en De Spot werken samen met bandcoachingstraject

Local heroes helpen muziekliefhebbers met clinics en coaching

, Joris van Moort

Zeeuwse Muziekschool en De Spot werken samen met bandcoachingstraject

Local heroes helpen muziekliefhebbers met clinics en coaching

Joris van Moort ,

Altijd al in een band willen zitten of net dat duwtje in de rug nodig om je zangcarrière op te starten? Geen nood! Poppodium De Spot en Zeeuwse Muziekschool slaan de handen ineen en starten begin oktober met een bandcoachingstraject en een traject voor dj’s.

Een plaat kunnen mixen op vinyl of digitaal, maar het scratchen wil maar niet lukken? Een nummer schrijven, maar nét niet de juiste melodie vinden? Je zelfgeschreven nummer zingen, maar die hoge noot weet je maar niet te raken? Allemaal moeilijkheden waar menig muzikant mee worstelt.  Poppodium De Spot is een samenwerking aangegaan met de Zeeuwse Muziekschool en start een coachingstraject voor dj’s en bands/acts, onder leiding van Secret Rendezvous-bandlid Remi Lauw en dj Vindictiv. Naast muziek maken worden allerlei andere kanten van het vak belicht, zoals techniek, zang en produceren. Ook schakelen ze andere muzikanten en mensen uit het vak in om masterclasses te geven. De cursus is voor iedereen, dus stap die drempel over en krijg antwoord op je muzikale vragen. Uiteindelijk vindt er in december een presentatie plaats in De Spot. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland