PM16: Rommelig maar geniaal Henk & Melle

Duo presenteert tweede cd in De Wereld

André Joosse ,

Henk Koorn kennen we als frontman van Hallo Venray. Melle de Boer is het gezicht van de band Smutfish. Henk & Melle is sinds 2011 een samenwerking van de twee Hagenezen. Hun laatste cd is vers geperst, de tweede na het debuut uit 2011. De twee zijn nu op tournee om hun liedjes te laten horen.

Het is zeker geen slecht idee van deze twee om een duo te vormen. Hun stemmen passen erg mooi bij elkaar. Henk met zijn gitaar en Melle op een traporgeltje spelen folky liedjes over de meest uiteenlopende zaken. 

Het optreden vind plaats in café De Wereld, met een bomvol terras. Het maakt het optreden erg rommelig omdat het kleine podium recht tegenover de bestelhoek van de bar staat. Maar de twee maken zich niet druk, rommelig is ook wel een beetje hun ding. Ook het optreden loopt niet vlekkeloos. Maar wie de heren kent snapt dat dit allemaal bij het creatieve proces hoort. Het maakt ook allemaal niet uit, de liedjes zijn ronduit geniaal, en het rommelige maakt het alleen maar leuker om naar te kijken.