Clear Clamour presenteert videoclip ‘Flamboyant Man’ Clear Clamour presenteert videoclip ‘Flamboyant Man’

“PopAanZee gaat ons helpen om de juiste koers te vinden”

, Joris van Moort

Clear Clamour presenteert videoclip ‘Flamboyant Man’

“PopAanZee gaat ons helpen om de juiste koers te vinden”

Joris van Moort ,

Vandaag presenteert rockband Clear Clamour zijn allereerste videoclip ‘Flamboyant Man’. 3voor12 Zeeland blikte samen met de heren terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit.

Vorig jaar mei werd met een heuse ep-release show de ep ‘Observe The Outcome’ gepresenteerd aan het Goese publiek. Aan media-aandacht was geen gebrek en de positieve recensies stroomden binnen. Vorige maand kwam het nieuws naar buiten: “Clear Clamour, Hunterstreet en Gemina zijn geselecteerd voor PopAanZee”. Voor Clear Clamour is dit een mooie kans waarmee de band stappen zet voor een nieuwe plaat en een stevig plan. Vandaag verschijnt de videoclip van ‘Flamboyant Man’. Zanger Stefan van der Harst: “’Flamboyant Man’ gaat over een jongeman die in zijn leven, met een stressvolle kantoorbaan, in een sleur terecht komt. Het is niet de job die de jongeman echt graag wilt en hij is op zoek naar wat hij écht leuk vindt. En hoe dat afloopt...”

Terug naar vorig jaar. Na een strijd met Keaton, Hatred Defined, en Django Boegheim wint Clear Clamour op Bevrijdingsdag de Zeeuwse Belofte. presenteert op 30 mei zijn ep in podium ’t Beest en mag later dat jaar meedoen aan de SENA PopNL Awards in Amsterdam, helaas zonder winst. Na het zomerseizoen duiken de heren elk weekend de oefenruimte weer in met de vraag: “wat willen we nu eigenlijk en waar gaan we naartoe werken?” Gitarist Jens Kole vertelt: “Het jaar ging veel te snel. Met vijf muzikanten en veel verschillende muzieksmaken en -stijlen, wat veel grondstoffen voor een eindproduct oplevert, liep het schrijfproces nog niet snel. Optredens geven was nog niet mogelijk tijdens dit proces.” De band is nog op zoek naar de juiste weg. Met hulp van PopAanZee en een nog onbekende coach (producer / muzikant) hoopt de band een plan te kunnen maken dat stevig geankerd staat en dat uiteindelijk leidt naar een nieuwe plaat. Kortom; een goede duw in de rug. Kole: “Als we eenmaal het juiste pad hebben gevonden met de hulp die we kunnen krijgen van mensen uit het vak, dan is het allemaal in de hoogste versnelling zetten en gaan!”

Kortom: Clear Clamour staat aan de start van een nieuwe periode en gaat samen met PopAanZee de juiste koers zetten. Voor nu; de videoclip ‘Flamboyant Man’.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland