Nadat Kensington het podium verlaat, vertrekt daarmee ook een groot deel van het publiek richting de parkings. Het feestje is echter nog niet voorbij. Vestrock heeft nog twee fijne dance acts in de line-up staan, namelijk King Kong Company en Bingo Players.

Meteen na Kensington gaat King Kong Company van start in de tent. Geen standaard DJ set, maar een sterke live act met een goed doordachte performance eromheen. Nadat de lichten op het hoofdpodium gedoofd zijn en de band backstage verdwijnt, verdwijnt daarmee ook een groot deel van het publiek dat geen zin meer heeft in een avondje dansen. Jammer, want King Kong Company verrast. Hoewel de doelgroepen niet per se overlappen, is de tent binnen no time gevuld met een jong, energiek, dansend publiek dat nog wel zin heeft in een feestje. Geen USB'tje voor King Kong Company, maar 'ouderwetse' instrumenten. En zo hoort het ook.

Bingo Players is dan écht de allerlaatste act op het hoofdpodium. Een act die het vooral van samples moet hebben en de techniek eromheen. Hoewel een groot deel van het Kensington publiek naar huis is, is de weide alsnog flink gevuld met dansende jongeren. Tussendoor wil Bingo Players ons vooral nog wat terug wakker maken door standaard leuzen te roepen als 'laat je horen!' en 'waar zijn die handen dan?'. Een prima afsluitend feestje voor de doorzakkers.