Indian Askin heeft een koffietje nodig, in plaats van dat biertje dat zanger Chino Ayala uitspuugt halverwege de show. De bandleden zijn gisteren op een bruiloft geweest en hebben daar overduidelijk nog last van. Ayala geeft tegen het einde van de show toe er zelf "een beetje moe" van te worden.

Wat muzikale uitvoering betreft is dit niet terug te horen. Singles als 'Asshole Down' en 'Answer' komen voorbij en de aanstekelijke muziek trekt een aardig publiek aan op deze voormiddag. Een prima festivalband die onder andere in het voorprogramma stond van Go Back To The Zoo en De Staat. Hoewel er geen sprake is van stevig dansen, wordt er wel meegeknikt en staan mensen niet volledig stil. De set wordt afgewisseld met rustigere nummers waarbij we af en toe de impressie krijgen dat de band zelf bijna in slaap valt, maar dat steken we dan maar op de kater en het 'vroege' tijdstip.

Ze werden eerder door 3voor12 omschreven als "prettig gestoorde nineties-rock à la dEUS en Beck" en dat maken ze vandaag meer dan waar. Teksten waar hier en daar een vraagteken bij gezet kan worden, ongepolijste gitaarslagen, en een vleugje synth maken het tot een festivalband waar we deze zomer niet omheen kunnen.