Dorian & The Grays zijn inmiddels geen beginnend bandje meer. In 2010 hebben de vier Belgen hun band opgericht. Na een periode van broeden wordt in 2012 Dorian & The Grays geboren op Humo’s Rock Rally. Daar schopten ze het tot de halve finale.

De roekeloze punkrock van de vier jongens uit Wetteren komt wat heidens over in De Kapel. Deze tegenstrijdigheid lokt wel steeds meer publiek naar binnen en uiteindelijk staat De Kapel een eind vol. Zelf helpt zanger Kasper de Moor het publiek ook een handje naar voren als de fotografen zijn vertrokken. Op z’n Vlaams spreekt hij regelmatig het publiek toe.

De band kondigt een cover aan en na even goed luisteren dringt door dat het niet de meest voor de hand liggende keus voor een cover is: Back In Your Head van Tegan and Sara. Ze maken weliswaar de cover volledig eigen en rockender dan het origineel. Vol energie werkt de band naar een climax als einde waarbij bijna een microfoon sneuvelt. Jongens met een enorme hoeveelheid energie die ze nog wel eens ver kan brengen. Nu in ieder geval al tot op Vestrock!