Blijkbaar was Cronin drie keer voor de prijs van één te boeken. Eerst speelde Cronin in de Basiliek, vervolgens in De Kapel en om middernacht doen de broers Cronin nog een DJ-set in Café Boozz. Als je het doet moet je het goed doen, en dat doen ze. “Anyone drunk yet”, vraagt frontbroer Cronin. Het blijven toch Ieren, hoewel hij naar eigen zeggen pas aan zijn eerste biertje.

De broers Johnny en Michael Cronin hebben een aardige reputatie met de band The Aftermath, waarmee ze al in het voorprogramma stonden van o.a. The Streets en Razorlight. Ook werd de muziek van The Aftermath gebruikt voor filmsoundtracks. De band fungeerde eerder ook nog als begeleidingsband van Shane MacGowan.

“Who’s your favorite James Bond?” vraagt frontbroer Cronin. Uit het publiek klinkt voornamelijk Roger Moore als favoriet. Het nummer heet namelijk ‘Octopussy’, naar de bekende film van 007. Live klinkt de muziek van Cronin veel rockender dan de opnames. Als ze dan ook nog eens een cover van ‘Fisherman’s Blues’ spelen van mede-Ieren The Waterboys, is het plaatje helemaal compleet. Diepe bassen en flink rocken in een volle Kapel. Gelukkig heb je vandaag drie keer de kans om Cronin aan het werk te zien.