VR16: All Tvvins, constante dynamiek

Ieren weten hoe je een goede rockshow moet neer zetten

Tekst: Dennis de Waard | Foto's: Henk van de Haar ,

De middag is dan echt aangebroken. De Vestrockers zijn ondertussen wakker en wie dat nog niet is wordt dat wel bij het rocktrio All Tvvins. De Ieren weten van begin tot eind een retestrakke show neer te zetten. Zien we daar de eerste zonnestralen?

All Tvvins heeft in eigen land al een stapel hitjes op hun naam staan, maar vandaag is het in Hulst vooral zielen winnen. Dat lukt de band zonder moeite. All Tvvins’ nummers zijn dusdanig van constante kwaliteit dat ze in de drie kwartier die ze krijgen ook drie kwartier lang alles geven. De zanger bassist heeft een bereik waar je u tegen zegt en de gitarist begeleidt zichzelf met kunstige loops; alleen de drummer mag niet altijd rekenen op goed geluid. De microfoon op één van zijn drums weigert in de eerste nummers dienst waardoor het fundament van de nummers niet altijd blijft staan. Gelukkig is dit later opgelost en nadert All Tvvins bijna perfectie.

 

All Tvvins heeft geen publiek dat uit zijn dak gaat, maar een publiek dat aandachtig luistert en All Tvvins de ruimte geeft om elk nummer tot een eclectisch hoogtepunt te brengen. Een optreden van dit niveau is er eentje om te onthouden als “ik was erbij toen ze nog op Vestrock stonden”. Reken maar van yes dat All Tvvins er eentje wordt om in de gaten te houden.