T-Strijd zkt bands

Aanmelden voor de bandwedstrijd in Bergen op Zoom kan weer

Ilona de Bruijne ,

Bands uit de regio’s Zeeland, West-Brabant en Antwerpen (België) kunnen zich tot 1 november 2015 aanmelden voor de vijfde editie van de T-strijd. Met een deelname aan deze wedstrijd van Gebouw-T maken bands onder meer kans op studio-opnames en een optreden in Gebouw-T (of het Op De T Festival). Een jury kiest de winnaar, maar ook de toehoorders kunnen een publieksprijs toekennen. De afgelopen jaren wonnen The Girl Who Cried Wolf, Men On Wire, Collapsing New People en Noble Tea de muziekcompetitie in Bergen op Zoom.

Inschrijven kan door het invullen van een formulier op www.gebouw-t.nl/t-strijd-inschrijven. Wel moet er aan drie voorwaarden worden voldaan: de band is afkomstig uit regio Zeeland, West-Brabant (regio Bergen op Zoom, Roosendaal of Woensdrecht) of Antwerpen, speelt eigen, gecomponeerde muziek en beschikt over een audio- of videobestand.

Voorrondes

Een jury beoordeelt alle inschrijvingen en kiest een aantal bands. De jury let bij het maken van zijn keuzes op originaliteit, creativiteit, samenspel, technische vaardigheden en podiumpresentatie. De geselecteerden krijgen bericht van de organisatie om op te treden tijdens de voorrondes. 

Meer weten? Kijk op www.gebouw-t.nl/t-strijd