12 acts voor Popronde Middelburg bekend 12 acts voor Popronde Middelburg bekend

Koffieshop/Platenzaak Robuust nieuwe locatie voor rondreizend festival

, Joris van Moort

12 acts voor Popronde Middelburg bekend

Koffieshop/Platenzaak Robuust nieuwe locatie voor rondreizend festival

Joris van Moort ,

Talentvolle bands, artiesten en acts staan klaar om te gaan toeren voor het rondreizend muzikale festival: Popronde. Op donderdag 12 november doet Popronde Middelburg aan. Met nog ruim twee maanden te gaan, belooft het weer een bijzondere editie te worden. Om alvast ‘in de stemming’ te komen, geeft de redactie van 3voor12 Zeeland alvast een overzicht van de eerste bevestigde namen.

Vorig jaar was de Lange Jan dé nieuwe locatie voor een intiem optreden. Dit jaar is gaat die eer naar de onlangs geopende espressobar en platenzaak Robuust. Hier treden de twee zusjes en singer-songwriters All The King’s Daughters op. Op de Markt in Seventy Seven staat A Polaroid View. Dit Amsterdamse trio presenteert op 19 september hun tweede studio album ‘ZILCH’. 

Stef Classens won in 2013 het programma ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland (DBSSVN)’ en komt in oktober met nieuw materiaal naar Honeypie. Even verderop bij de Kloveniersdoelen staat dit jaar Fake Billy & The False Prophets. In naastgelegen Cinema brengt singer-songwriter Jasper Mook zijn repertoire ten gehore. Ook Mook is bekend uit de tv-serie DBSSVN. Hij was deelnemer in het tweede seizoen van deze talentenwedstrijd.

Voor stevige punkrock doet Bar American de deuren open. The Dirty Denims uit Eindhoven deed in 2011 ook al mee aan Popronde en na een ep en album op zak, brengt de band in 2016 een nieuwe plaat uit. De Zeeuwse klei is voor de Funky Organizers geen onbekende. Eerder stonden de muzikanten van deze band op Polderpop (twee keer) en tijdens Popronde zijn ze te vinden in Café Bardot. 

Voor de bijzondere optredens in huiskamersfeer biedt Kaffée ’t Hof een podium. Lookapony en 60’s rockband Tamarin Desert geven daar acte de présence. Nog een singer-songwriter voor Popronde Middelburg is Jeanne Rouwendaal. Een dame die perfect past in het restaurant/café Two Ladies Like. 

Voor de officiële merchandise en meer is Poppodium De Spot het middelpunt. Popband Crying Boys Café treedt op in de zaal en de afterparty staat garant voor een goed feestje met RIIOT Feat. Paulina Dubaj

Voor meer informatie: www.popronde.nl 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland