“There’s no pain”, zingt zangeres Annemiek van der Weele in ‘Pain’, het eerste nummer van de Autumn 2015 promo ep van het duo SENSE uit Goes. Akoestische popmuziek met een positieve boodschap die de luisteraar even een moment van rust geeft.

‘Pain’ gaat over het willen helpen van een geliefde met pijn, maar niet goed weten hoe. De boodschap: men begrijpt en accepteert het leven beter, naarmate men ouder wordt. Het komt dus allemaal wel goed. Je gelooft het meteen als je naar de heldere, geruststellende stem van Van de Weele luistert. Een stemgeluid dat perfect is afgesteld op de akoestische klanken van de gitaar van Luc Oggel. Het derde nummer ‘Stair To The Moon’ laat de luisteraar even dromen over een lentedag, huppelend door het gras. Het klinkt bijna Disneyachtig. Dan een aangename overgang van de eerste twee langzame nummers naar het vierde en laatste, meer uptempo nummer met ‘Embrace You’. “I will protect you. I know that life will hunt you, ‘cause life isn’t fair”, klinken de woorden in dit nummer. Het leven is inderdaad niet eerlijk, maar zolang Van der Weele ons omhelst met haar liefde en stem kan iedereen de wereld aan.
 
SENSE geeft een moment van rust, een ontsnapping aan het dagelijkse leven. Voor wie dus even een duwtje in de rug nodig heeft, is het zeker een aanrader om naar deze nummers te luisteren. 

De ep is een digital only release en is te beluisteren en gratis te downloaden via de SoundCloudpagina van SENSE.