KP15: Destine rockt nieuw album

Na 6 jaar terug in Ovezande

Tekst: Joyce de Nijs Foto: Maroussia Anthonise ,

Sinds de start van Destine in 2007 is het alleen maar opwaarts gegaan met deze poppunkband. Destine is dan ook een band die serieus en hard werkt aan hun repertoire, show en samenspel. Alle elementen zijn voor deze band even belangrijk. Vandaag staan ze na zes jaar weer op Klomppop.

Nog geen week geleden kwam Destine met hun nieuwe album ‘Forevermore’. Tijd dus voor een kersverse tour. Ze gaan hun festivaltour van start op Klomppop en dat is een goed begin.
 
Het nieuwe album zet de vertrouwde sound voort, maar heeft wat meer afwisseling in de nummers. De ritmes variëren en de riffs en fills maken het geheel een boeiend geheel. De energie spat van het podium. Er is duidelijk hard gewerkt aan het nieuwe repertoire, alles zit super strak in elkaar. Alle bandleden staan vol plezier, zelfvertrouwen en energie te spelen en dat heeft z'n weerwerking op het publiek. Het zijn vooral vrouwelijke fans die vooraan het podium staan te swingen, maar de rest van de tent doet gezellig mee. We zouden door de gezelligheid binnen het regenachtige weer bijna vergeten.
 
Halverwege het optreden krijgen ze een mannelijke fan het podium op, wat de bassist van Deaf By Disco blijkt te zijn. Hij neemt voor één nummer de leadzang over en zingt uit volle borst 'In Your Arms'. Het toeval treft dat deze jongen ook nog eens sprekend op de leadzanger lijkt , dus dat maakt het extra grappig.