Hedonder bie Surrender Hedonder bie Surrender

Meningsverschillen binnen de band zorgen voor split

, Redactie 3voor12 Zeeland

Hedonder bie Surrender

Meningsverschillen binnen de band zorgen voor split

Redactie 3voor12 Zeeland ,

De gitarist die meldt dat de zanger gestopt is. Maar diezelfde zanger zegt door te gaan met een nieuwe bezetting. Het is allemaal wat onduidelijk. Feit is, de band Surrender is verdeeld in twee kampen. Het Surrender van zanger/schrijver/bassist Johan van de Swaluw en het Surrender van gitarist Kees Wondergem.

Het begon allemaal met het nieuwsbericht op Omroep Zeeland waar gitarist Kees Wondergem meldt dat Surrender afscheid heeft genomen van zanger Johan van de Swaluw. “De ambities van de bandleden lopen te ver uiteen.” aldus Wondergem. De band treed binnenkort op tijdens het Go Dutch festival, met een andere zanger, gewoon onder de naam Surrender.
 
Niet veel later komen zowel de Surrender facebookpagina als de Hrieps pagina met een ander verhaal. Zanger Van de Swaluw is op zoek naar een nieuwe bezetting en zal onder de naam Surrender blijven optreden. “In tegenstelling tot de berichten in de media en afspraken met de band kan ik jullie mededelen dat ik niet zal optreden op het Go Dutch Festival en andere geplande optredens. Mocht er dan toch een band staan onder de naam Surrender dan is dit puur plagiaat-nep.” aldus Van de Swaluw. Er wordt zelfs een oproep geplaatst door de Hrieps festivalorganisatie om het optreden van de “andere” Surrender te boycotten.
 
Heeft Zeeland straks twee Surrenders? We wachten het 'hedonder' even af.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland