Paul-Ronney Angel en Mark Gilligan zijn de zanger en saxofonist van de uit Londen afkomstige band The Urban Voodoo Machine. Zaterdag 10 januari speelden ze samen een akoestische set ze in café La Strada in Goes. Angel op gitaar en zang, Gilligan op saxofoon, fluit en backing vocals.

Het duo laat het publiek even op zich wachten. De aanvang is rond tien uur, maar pas na elven betreden ze het podium. Waarschijnlijk moest er een probleem met het geluid opgelost worden. Het voordeel is dat het tegen die tijd wel wat drukker is en het publiek wat losser door een pintje extra tijdens het wachten. Angel en Gilligan brengen vooral bekende nummers van hun band The Urban Voodoo Machine, zoals ‘Bucket Of Blood’ en ‘Goodnight My Dear’. Hier en daar zingen de bezoekers voorzichtig wat mee. In bijna perfect Nederlands kondigt Gilligan een eigen nummer aan. ‘The Lodger Inside Of Me’ gaat over zijn ziekte MS en het accepteren daarvan. Angel begeleidt dit persoonlijke nummer.
 
Het is een wat grappige combinatie, deze twee mannen. Angel is uitbundig, extravert en neemt het voortouw. Gilligan daarentegen is wat verlegen en rustiger. Samen is het een sterk duo, zowel muzikaal als persoonlijk. Ze spelen een set van ruim een uur. We hebben genoten van goede folk en country/blues. Ook in een kleine setting weten deze heren een feestje te bouwen.