2015 is het jaar dat de gekostumeerde helden van 666 The Nightmare al 15 jaar hun beangstigende keuze aan rockcovers laten horen. Met The Revolution geeft de band aan dat het klaar is om de toekomst te veroveren. Door twee jubileum optredens dit jaar in Gebouw T zal dit uitbundig worden gevierd. Op vrijdagavond 9 januari staat het eerste deel op ons te wachten. Een tot de nok toe gevulde zaal wacht ongeduldig welke outfit en nieuwe covers de band vanavond heeft meegebracht.

666 staat voor hardrock, jaren 70 en herkenning. Deze drie eenheid meteen waargemaakt zodra de band vanachter het rookgordijn tevoorschijn komt en ‘Doctor Doctor’ van UFO wordt ingezet. Gebouw-T is direct verkocht. Wat volgt is een meer dan twee uur durend spektakel waarbij de band je steeds weer laat verrassen met nieuwe covers die muzikaal perfect zijn uitgewerkt. ‘Mr Blue Sky’ van ELO, ‘Ziggy Stardust’ van David Bowie en ‘Child In Time’ van Deep Purple zijn enkele voorbeelden die het bewijs tonen dat deze 7-koppige band niet voor niets al drie lustrums meedraait. Om hun revolutie vanavond kracht bij te zetten is het 7-koppige team Nightmare uitgedost in een soort van 19e eeuwse industriële kleding.  
Het publiek vanavond bestaat uit een aangename melange van jong en oud. Zelfs een van Nederlands beste rockbands van het moment, Navarone, is aanwezig en zien dat de band van o.a. drummer Jean-Paul Heck (hoofdredacteur Muziek.nl) weer vreesachtig in vorm is. Frontduo Merijn (Steeler, Antoine) en Debbie zijn ijzersterk bij onder andere ‘More Than A Feeling’ van Boston. Ook solo zijn beide voortreffelijk, ‘How Do I Get You Alone’ van Heart en ‘Highway Star’ van Deep Purple laten Gebouw-T huiveren. Als zelfs ‘Aces of Spades’ van Motörhead door gitarist Conrad (Electrica, X-tinXion) wordt gebruld vliegen de crowdsurfers de lucht in. Kortom de tent staat gegarandeerd op zijn kop als 666 The Nightmare is geweest. Op 31 oktober zal de band deel twee inluiden met een Halloween Party. U bent gewaarschuwd!