The Unknown Children doet thuiswedstrijd in de Vrijbuiter The Unknown Children doet thuiswedstrijd in de Vrijbuiter

The Slaves moeten het doen zonder de fans van The Unknown Children

, Joris van Moort

The Unknown Children doet thuiswedstrijd in de Vrijbuiter

The Slaves moeten het doen zonder de fans van The Unknown Children

Joris van Moort ,

Een avond van uitersten met punk, rock en blues vormt het geluid voor vanavond. De Goesenaren van The Unknown Children geven in het roemruchte café De Vrijbuiter acte de préesence aan hun eigen thuispubliek, als voorprogramma van The Slaves.

Rond half negen ’s avonds is het al druk in St. Jacobstraat in Goes. Vrienden van The Unknown Children willen vooraan staan bij het allereerste optreden buiten de muren van het repetitiehok. De vier mannen, met als frontman Fedde Hopmans, brengen hun punkrockmuziek ten gehore aan een goedgevulde Vrijbuiter. De heren spelen met vol enthousiasme en met flink geweld een halfuur met alleen maar eigen werk. Klinkklare teksten over hun frustraties, One Direction en school. Voor een eerste optreden weten de heren hoge ogen te scoren bij het publiek en menig muzikant. Aan merchandise is ook gedacht. Voor een bedrag naar eigen inzicht en waarde, kun je een uniek gesigneerd stukje jeans kopen. Deze avond belooft veel goeds: van deze punkrockers gaan we nog veel horen. 

De hoofdact van de avond is de band The Slaves, bestaande uit vier Goesenaren die van een potje rock en blues muziek houden. Het publiek dat voor het vorige kwartet was gekomen, heeft het pand al vlug verlaten na het klinken van de eerste drie akkoorden. Aan de kwaliteit van de band zal het niet liggen. Het zijn goed op elkaar ingespeelde muzikanten die elkaar een eigen moment gunnen in hun rock/bluessongs. De nummers bevatten prima uitgewerkte solo’s van gitarist Peter Urbanus en zuiverige zang van Dion Laros. Alle ingrediënten voor een fijne, muzikale avond zijn aanwezig, alleen het publiek had vanavond aan het voorprogramma genoeg. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland