Murdock de grootste tijdens Koningsnacht editie Drum ‘n Bass In Your Face

De Spot staat vol feestvierende Drum ’n Bass In Your Face fans

Joris van Moort ,

Koningsnacht staat garant voor feestvieren. Drum ’n Bass In Your Face is dan ook het uitermate geschikte evenement voor een top avond met dj’s van nationale en internationale bekendheid.

“Put your hands up!” en “Go down, down, down”, galmt het door de uitverkochte zaal van De Spot op deze koningsnacht. Lokale held TO-WA, ook bekend als Tom Wattel, mocht vanavond de spits afbijten. Eerder stond hij al te draaien op de afterparty van de Popronde en bij Typhoon. Hij gaf een gig weg met de lichtere drum ’n bass muziek met her en der wat delen dubstep en grime in verwerkt. Een prima set voor een nog vrij beginnende dj. Met de beats van TO-WA in ons geheugen, gaat de avond verder met de uit Kortrijk, België, afkomstige dj Doctrine. Met zijn neurofunk sound gaan de beats een tandje sneller en vooral harder. Het inmiddels toegestroomde publiek is al enthousiast en laat zich gaan op zijn beats.

Het publiek gaat al aardig los als het Antwerpse dj-duo Hypoxia de dj booth betreedt. Het duo, bestaande uit dj Syntopia en producer Athys, maakt het publiek nog energieker met zijn duistere en donkere neurotech drum ’n bass. Rond middernacht maakt het duo plaats voor de hoofdact van vanavond. Murdock, bekend van onder andere zijn eigen radioprogramma op Studio Brussel, heeft duidelijk een prima line-up samengesteld voor vanavond. Het publiek is enthousiast, energiek en er ontstaan zelfs moshpits.

Langzaamaan dansen we naar het einde van de avond. Aan het visuele deel is ook gedacht. Vj Marek weet precies hoe hij deze avond visueel moet vastleggen. Een prima toevoeging aan dit feestje. Om nog even keihard los te gaan en de laatste energie eruit te persen, geeft dj T & Sugah een prima set aan liquid Drum ’n Bass. Een climax van extase wordt bereikt en het publiek druipt na een energieke avond langzaam maar zeker weer huiswaarts. Op naar een volgende editie.