21 november benefietavond in De Spot

Steady New Sounds en twee dj’s in actie voor Serious Request

Joris van Moort ,

Om het inmiddels jaarlijkse Radio 3FM Serious Request te steunen organiseert Rode Kruis Studentendesk Zeeland op 21 november een benefietavond in De Spot Middelburg. Wie Serious Request kent, weet dat er jaarlijks grote geldbedragen worden opgehaald. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele initiatieven en acties in het gehele land. 3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor de ‘stille oorlog’, namelijk vrouwen en meisjes die in tijden van oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Studentendesk Zeeland van het Rode Kruis en De Spot dragen hierbij hun steentje bij. Op deze avond treden Steady New Sounds, DJ Alec en DJ Aluco op. Kaarten zij n te koop in de voorverkoop voor 8 euro en 10 euro aan de deur.

De Middelburgse band Steady New Sounds is geen onbekende binnen de Zeeuwse rock/pop scene en daarbuiten. Hun laatst uitgebrachte EP ‘You Got Me’ werd goed ontvangen.
De Nijmeegse DJ Aluco (Joep Sprangers) combineert dirty house met progressieve house en electro. Hij produceert en mixt zijn eigen tracks. Hij was eerder bekend onder de naam Alley-oop.    

Voor meer informatie: http://www.despotmiddelburg.nl/programma/serious-request-ucr