#KP14: John Coffey werkt Klomppop in het zweet

Een vuig rockfeest

Tekst en foto's: Andre Joosse ,

De mannen van John Coffey hebben al een hele reputatie opgebouwd in het Zeeuwse. In Middelburg braken ze in 2012 al eerder de boel af tijdens de Popronde en hun Spot optreden enkele maanden later was net zo energiek. Kunnen ze vandaag ook Klomppop een muzikale schop onder de kont geven?

Klomppop programmeerde de band ook in 2012, heel vroeg in de middag op het hoofdpodium. Toen beperkte het feestje zich tot een groepje jongeren voor in de tent. Vandaag staan ze als een van de laatste acts op het hoofdpodium, tijd om Ovezande opnieuw te veroveren!
 
De rockband werkt zichzelf en een groot deel van Klomppop in het zweet. De voorste rij hangt over de hekken heen en schreeuwt mee met zanger David. De rest van de tent springt, danst en pogo't er op los. De pit is op het laatst van de set verspreid over de gehele tentvloer, van podium tot aan de bar achterin, iedereen krioelt om elkaar heen en viert een feestje.
 
De band met oud-Goesenaar Christoffer van Teijlingen op gitaar wisselen oud en nieuw werk af. Maar als naar het einde van de set ‘Breed’ van Nirvana wordt ingezet staat de tent te schudden op zijn palen. John Coffey sluit het hoofdpodium af met een vuig rockfeest. Rock on!