#BFZLD14: Postmen bewijst zich als hoofdact #BFZLD14: Postmen bewijst zich als hoofdact

Terug in de tijd met ‘Documents’

, Andre Joosse

#BFZLD14: Postmen bewijst zich als hoofdact

Terug in de tijd met ‘Documents’

Andre Joosse ,

Rapper, producer, componist en frontman The Anonymous Mis (Remon Stotijn) is het gezicht achter Postmen. Samen met Shyrock en G-Boa maakten ze in 1997 misschien wel het beste hiphop album van Nederlandse makelij. Dit album, 'Documents',bestaat nu vijftien jaar en dat betekent tijd voor een feestje!

Hoewel de grootste drukte op het Bellamyplein voorbij is, maakt het festival zich op voor de hoofdact. Postmen is waarschijnlijk niet de bekendste naam op het affiche, vandaag. Dat was 15 jaar geleden wel anders. Toen brak de formatie alle verkooprecords met hun 'Documents'.
 
Na dit historisch album kwamen er nog twee goede opvolgers, Daarna werd het stil, op een singeltje na met, toenmalig echtgenote Anouk. In januari 2010 was Remon Stotijn, onder de naam Postman, in De Spot te zien. Daar introduceert hij zijn nieuwe liefde Alyssa Wooter die alle harten deed smelten met haar mooie zangstem.
 
Vanavond staat The Anonymous Mis weer als Postmen op het podium. Naast Alyssa, zien we ook Shyrock weer terug op het podium. Aangevuld met wat sessiemuzikanten horen we een band in topvorm. Met 'Crisis' krijgt de formatie het publiek mee in de Postmen-vibe. De herkenbare zangstem van Shyrock gaat goed samen met die van Alyssa, die ook vanavond weer hartjes weet te winnen. Met 'Cocktail' gaan dan ook alle remmen los, zowel op het podium als op het plein. Postmen is na 15 jaar weer terug!  
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland