#BFZLD: hakken met JeBroer #BFZLD: hakken met JeBroer

Eerste pit van de dag

, Andre Joosse

#BFZLD: hakken met JeBroer

Eerste pit van de dag

Andre Joosse ,

JeBroer, zoals rapper Tim Kimman zich noemt, levert vandaag niet alleen stampende beats waarbij dance- en hiphopliefhebbers aan hun trekken komen. Ook old school gabbers staan bij de opener van het Sena podium op de goede plaats.

De Leidse rapper heeft er veel zin in, het publiek heeft er zin. Het plein voor het Sena podium staat vol. De bassen knallen ver Vlissingen in en zetten de mensen aan het dansen. JeBroer is erg populair en 'Hooligan' wordt uit volle borst mee gezongen. Uiteraard komt zijn grootste hit 'Herrie In Me Oor' voorbij en horen we de beats van Yellow Claw, waar hij mee heeft samengewerkt.
 
Het optreden bestaat veelal uit beats en bassen van dj Mister Wonder. Dubstep, electro, gabber, alles komt voorbij. De raps worden geregeld stil gelegd om het publiek naar voren te vragen. Deze staat echter al tot tegen het podium. De interactie met het publiek maakt het feestje wel completer, maar trekt wel de aandacht weg van de emotie in de vaak rake teksten die de rapper het plein opgooit. Het opdelen van het publiek in east-side en een west-side verandert het plein in een grote stofwolk.
 
Na de release van 'Broederschap EP' en zijn debuutalbum 'Gouden Tranen' is JeBroer hard op weg naar de top. Zijn live act verdient meer diepgang, dat is hij wel aan zijn songs verantwoord. Maar dat hij een feestje kan bouwen, is vandaag meer dan duidelijk geworden.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland