Sluisrock 2014: een dag om naar uit te kijken

Tweede editie blues, rock en feest in de Oude Sluis

Joyce de Nijs ,

Wie zin heeft in een dagje rocken, komt zaterdag 14 juni naar de Oude Sluis in Hansweert. Rebel Star, de nieuwe hardrockbelofte van Nederland, zal zijn repertoire ten gehore brengen. Ook de winnaar van de Sluisrock Indoor voorselectie Evelyn’s Cradle zal het spits afbijten.

Het evenement begint om 16.00 uur en gaat door tot een uur na middennacht. Deze bands  zullen er spelen: 10 Electric; een vijfkoppige rockband uit Leiden, Highway Chile, Volbeat Tribute en Steeler; de vetste Led Zepellin tributeband. Tussendoor en tijdens het wisselen van de bands zal het blues/rockduo L&L ons vermaken: er is dus geen tijd voor verveling.
 
Aan (fris-)drank uiteraard geen gebrek en ook aan lekker eten is gedacht. Er zijn diverse kramen met frites en snacks, broodjes en een trailer met de lekkerste kipgerechten. Even uitbuiken of bijkomen kan in de chill-out tent, waar je op het gemak kunt relaxen. Mocht je je kids meenemen, denk dan aan hun oordopjes. Het kan er hard aan toe gaan! Kortom, een lekker dagje rocken en feesten!