Droom wordt werkelijkheid voor De Hobbyisten Droom wordt werkelijkheid voor De Hobbyisten

Zeeuwse band tekent platencontract

, Tekst: Kaylee Noteboom

Droom wordt werkelijkheid voor De Hobbyisten

Zeeuwse band tekent platencontract

Tekst: Kaylee Noteboom ,

De Zeeuwse hiphopband De Hobbyisten heeft een platencontract bij Hans Kusters Music (HKM) getekend. Naast het tekenen van dit platencontract, maakte de band ook gelijk afspraken bij een groot bookingskantoor in Vlaanderen, Kras Artists. Een droom wordt werkelijkheid voor deze Zeeuwse jongens: een volledig album wordt professioneel gemaakt en uitgebracht met alle toebehorende promotie. Ongetwijfeld wordt dit heugelijk nieuws op zaterdag 25 januari uitvoerig gepresenteerd in de Spot in Middelburg.

Platenmaatschappij

Hans Kusters Music is een grote naam in de Nederlands-Vlaamse popmuziek. De oprichter van deze productiefirma en muziekuitgeverij, Hans Kusters, werkt of heeft gewerkt met onder andere Clouseau, Stef Bos, Boudewijn de Groot, Pater Moskroen en Wannes van de Velde. Samen met HKM gaan De Hobbyisten zich richten op de Vlaamse markt en ook daar zal het eerste officiële debuutalbum van de band uitgebracht worden. Dit zal rond april/mei gaan gebeuren.

Het album wordt opgenomen in een professionele studio onder leiding van producer Frank van Bogaert. Hij heeft gewerkt met bijvoorbeeld The Scene, Jack van Poll en Sinead O’Connor.
 
 
Op 25 januari 2014 treedt De Hobbyisten op in de Spot (Middelburg), met in het voorprogramma de Middelburgse rapper Cyclo B. 
 
Tickets zijn te bestellen via http://www.despotmiddelburg.nl/
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland