Line-up voor Klomppop 2014 krijgt vorm Line-up voor Klomppop 2014 krijgt vorm

Vijf klinkende namen aan het programma toegevoegd

, Andre Joosse

Line-up voor Klomppop 2014 krijgt vorm

Vijf klinkende namen aan het programma toegevoegd

Andre Joosse ,

Eind vorig jaar kondigde de 3voor12/Zeeland redactie de eerste namen voor Klomppop 2014 aan. Met John Coffey en Flying Horseman lijkt het al een veelbelovend programma te worden. Vanaf vandaag krijgt de line-up nog meer vorm met vijf klinkende namen er bij: Kraantje Pappie, Town Of Saints, Afterpartees, The Silverfaces, Jett Rebel en The Don't Touch My Croque-Monsieurs.

Al eerder gaf Klomppop aan een nieuwe richting in te willen slaan. Daarom komt er nog een tent bij en krijgt de programmering, naast het lokale talent, een meer alternatief karakter. De extra tent wordt gerund door de Loco Loco Discoshow, die de nodige vrienden meenemen. Denk hierbij aan dj's die foute muziek draaien en af en toe een ludiek spelletje spelen met het publiek. Dit zal de nodige feestvreugde met zich meebrengen. 

Op het Spectra podium wordt de finale van deze bandwedstrijd uitgevochten, waarna het podium gereserveerd is voor nationaal opkomend talent, zoals Wolf In Loveland en Psycho44. 

En uiteindelijk lekte afgelopen week al uit dat rapper Kraantje Pappie naar het festival komt. Samen met het Vlaamse Flying Horseman en John Coffey is hij de publiekstrekker van Klomppop. Naast deze acts is er zeker ook plaats voor nieuwe muziek: Town Of Saints, Afterpartees, The Silverfaces en Jett Rebel zijn de revelaties voor 2014 en geven de programmering kleur. De enfants terrible van The Don't Touch My Croque-Monsieurs maken, met hun Nederlandstalige feestpunk, de programmering compleet. 

Mainstage
Town Of Saints
Afterpartees
Flying Horseman
Jett Rebel 
John Coffey
Kraantje Pappie 

Spectra-stage

Finale spectra
Wolf In Loveland
Psycho44
The Silverfaces
TDTMCM

Loco Lokaal
Loco Loco Discoshow + gasten 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland