Eveline Vroonland debuteert met EP The Jump Eveline Vroonland debuteert met EP The Jump

Zeeuwse singer-songwriter 3FM Serious Talent

, Indi van Casteren

Eveline Vroonland debuteert met EP The Jump

Zeeuwse singer-songwriter 3FM Serious Talent

Indi van Casteren ,

Geboren als Zeeuwse met een passie voor muziek en inmiddels uitgegroeid tot een singer-songwriter van nationale allure, Eveline Vroonland (25). De gehele maand februari is deze singer-songwriter uit Heinkenszand Serious Talent bij het radiostation 3FM. Ook is haar debuut EP ‘The Jump’ sinds begin van dit jaar een feit. Hoog tijd om deze muzikant in de spotlight te zetten.

“Bezieling, eenvoud en authenticiteit”. Dat zijn de woorden waarmee Eveline Vroonland
vaak omschreven wordt. Ze heeft haar studie aan de Rockacademie in Tilburg succesvol afgerond en is sindsdien druk bezig om een muzikale voet aan de grond te krijgen. Middels haar verschijningen eind januari op 3FM bij DJ Giel Beelen en haar optreden in het populaire tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ speelt ze zichzelf goed in de kijker.
 
Vroonland is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Zo stond ze afgelopen jaar in het voorprogramma van zangeres Kris Berry en Perquisite en speelde zij door het hele land. Maar ook de voorprogramma’s van Candy Dulfer, Alison Moyet en Eefje de Visser mag ze tot de hare rekenen.
 
In 2012 heeft ze haar grote doorbraak. Met de video-opname van het nummer ‘Safe & Sound’ in een woonkamer ergens in Nederland weet ze een groot publiek te bereiken. Vroonland plaatste de video op haar YouTube kanaal en razendsnel wisten muziekkenners als Giel Beelen en Matthijs van Nieuwkerk van haar bestaan af. Het is dan ook Matthijs van Nieuwkerk die haar eind januari live in de uitzending van De Wereld Draait Door het heugelijke nieuws brengt dat ze de gehele maand februari Serious Talent is met het nummer ‘Safe & Sound’.
 
Begin dit jaar is Vroonlands debuut EPThe Jump’ uitgekomen en bevat vier nummers. ‘Boom’, ‘Safe & Sound’, ‘Compass’ en ‘The Jump’ zijn stuk voor stuk nummers om even bij weg te dromen. Ongetwijfeld gaat Eveline Vroonland nog veel van zich laten horen.
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland