Programma Middelburgse Popronde krijgt vorm

Dertien bands zijn al bevestigd

Joris van Moort ,

De Popronde in Middelburg krijgt al aardig vorm qua programma. Met nog drie maanden in het vooruitzicht worden de verwachtingen voor 13 november dit jaar groter en groter. Hier een klein overzicht met de bevestigde namen.

Voor het middagprogramma staan er tot nu toe twee bands op het programma. In de Zeeuwse Bibliotheek warmt de band Wonder en in De Drvkkery de band The Virgin Army alvast het publiek op.

Ook voor het avondprogramma zijn er al een aantal namen bevestigd. De Zeeuwse Eveline Vroonland zal in HoneyPie haar elektronische muziek laten horen en de Zeeuwse/Friese dreampopband Sväva zal dat doen in de Kloveniersdoelen. Mathijs Leeuwis doet dat in de filmzaal van de Kloveniersdoelen, namelijk de Cinema Middelburg.

Kaffee t Hof lijkt zijn programma compleet te hebben met The Shady Greys en de band PAUW. In Bar American staan The 101’s  en The Afterveins. Deze laatste band is ook op 20 september te zien in De Spot, op het 3voor12 zeeland festival. In Seventy-Seven zal Maask het podium betreden en De Skaggerz spelen hun set in Café ut Babbelaertje.

Een nieuwe locatie is dit jaar is de Herberg. Daar zal ska/reggae band Piñata staan. De popband Me and Mr. Jansen zal in Two Ladies Like Lunch hun nummers ten hore brengen. De Spot zal net zoals vorig jaar dé place to be zijn voor de afterparty met Head First.

Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van Popronde Middelburg, of op de website.