Benefiet ‘Geef om Gaza’ voor medische hulp in het oorlogsgebied

Een avond vol muziek waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat

Kelly Thans ,

Al een lange tijd is het oorlog in de Gazastrook, wat zorgt voor veel slachtoffers. Ondertussen is er een groot tekort aan medische voorzieningen in het gebied, waardoor veel mensen sterven die met de juiste middelen gemakkelijk gered hadden kunnen worden.

Met dit in het achterhoofd zet de Oud-Terneuzense Elise Beket, laatstejaars student geneeskunde, zich vrijwillig in om medische hulp en voorzieningen te verschaffen aan dit gebied. Ze probeert op verschillende manieren sponsoren en donateurs te werven. Samen met Ilka Mestdag organiseert ze op vrijdag 22 augustus een benefiet in de PIT in Terneuzen, met als doel om geld in te zamelen voor Gaza.
 
De avond is gevuld met een redelijke variatie aan muziek. Zowel metal- als electroliefhebbers zullen in ieder geval niets te kort komen. Deze avond wordt gevuld door meerdere bands en dj’s waaronder de Zeeuwse metalband Legija en de Haagse dj Mataklap.
 
Kortom: een gezellige avond vol goede muziek en de mogelijkheid tot een hapje en een drankje waarmee ook nog een goed doel wordt gesteund.
 
Voor meer informatie op facebook