The Dirty Denims rocken op zomeravond in Gebouw-T

Straight up rock-’n-roll met tijdloze gitaarriffs

Tekst en foto's: Joris van Moort ,

Buiten op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom staat het park nog vol met bezoekers van het gratis toegankelijke evenement Palm Parkies. Gebouw-T zet na elke Parkies-avond een gratis zomerconcert op zijn podium. Vanavond staat de vierkoppige Brabantse rockband The Dirty Denims op het affiche.

De Eindhovenaren weten het wel wat rocken is. Met songs van hun laatst verschenen album ‘High Five’ in combinatie met de nummers van hun vorige ‘ep’ laat de band vanavond zien wat ze in huis hebben. De nieuwe bassiste Ashley Seleski lijkt haar plekje in de band ook te hebben gevonden en maakt er samen met de overige bandleden een te gek optreden van.
 
Nummers als ‘Famous’, ‘Bad Habit’ en ‘Dirty Job’ komen in een mum van tijd voorbij. Toch wel het bekendste nummer van de band, ‘24/7/365’ spelen ze in het midden van de set.  Tussen alle gitaarsolo’s door rennen ze het balkon van Gebouw-T op, om daar hun set verder te spelen. De band eindigt hun optreden met een cover ‘What I like about you’ van The Romantics.
 
Een optreden van The Dirty Denims betekent een avondje straight up rock-’n-roll met tijdloze gitaarriffs en toegankelijke teksten met een hoog meezinggehalte. Perfect voor een mooie zomeravond in Bergen op Zoom.