Lineup Vestrock compleet: Limp Bizkit headliner zaterdag Lineup Vestrock compleet: Limp Bizkit headliner zaterdag

Ook Intergalactic Lovers, Herman Brusselmans en The Opposites op jubileumeditie

, Dennis de Waard

Lineup Vestrock compleet: Limp Bizkit headliner zaterdag

Ook Intergalactic Lovers, Herman Brusselmans en The Opposites op jubileumeditie

Dennis de Waard ,

Daar waar we vorige maand blij werden verrast met de White Lies voor Vestrock-zondag, hebben we toch de zin “Limp Bizkit headliner Vestrock-zaterdag” twee keer overnieuw moeten lezen voordat we het doorhadden. De band uit Amerika, die vooral hun glorie in de nineties beleefden zullen ongetwijfeld de veste in Hulst ondersteboven gooien. Daarnaast zijn het popduo The Opposites en de Belgische helden Intergalactic Lovers bevestigd. Na een hoop goede reacties van vorig jaar keert Herman Brusselmans op veler verzoek terug voor de Vestrock University.

Overige namen die bekend zijn gemaakt zijn Ronnie Flex, de Amerikaanse Jennah Bell, Prof. Tytgat, Doctor Millar, Tremble, Regain, Clock Kid en Fatal Inc. Daarnaast krijgen de Pop aan Zee deelnemers The Shore Cries Attic, Dyl’n en Going Dutch een podium aangeboden.
 
Vestrock All Stars Band
Speciaal voor de jubileumeditie van Vestrock hebben een aantal artiesten die de afgelopen vier jaar op Vestrock hebben gespeeld de handen ineen geslagen en de Vestrock All Stars Band gevormd, zij zullen slechts één keer optreden. We mogen volgens Vestrock rekenen op leden van Drive Like Maria en Guild of Stags, dus dat beloofd zeer speciaal te worden!
 
Voor het eerst is er ook een camping op Vestrock waardoor je van het festivalterrein naar je tentje kan kruipen. Kaarten en het volledige programma zijn te vinden op vestrock.nl
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland