Weinig animo voor nieuwe danceparty PUUR

Dansvloer t Beest pas laatste uurtjes in gebruik

Teskt: Joyce de Nijs ,

Er zijn niet bijzonder veel dancefeestjes in Goes, daarom wordt er een nieuwe party in het leven geroepen; PUUR. Vanavond is de eerste editie in podium ’t Beest. 

Hoewel men best wat volk verwacht, blijft het tot na elven vrij leeg in de zaal. Wanneer er langzaam aan wat mensen binnen druppelen hebben de eerste twee DJ’s hun set al gedraaid. Hun sets zijn erg rustig en bevatten weinig mixwerk. Veel top40 R&B/hiphop songs, die soms niet echt op elkaar aansluiten. Ook het tempo wisselt nogal eens, wat het vooral tijdens de trage nummers wat rommelig maakt.
 
De laatste DJ’s gooien er wat vlottere tracks tegenaan. Ook zijn de tracks wat beter op elkaar afgestemd en dat zorgt ervoor dat er uiteindelijk toch wel gedanst wordt. Daarnaast maken zij wat meer contact met de zaal en dat geeft duidelijk een betere wisselwerking.

Het meeste publiek van vanavond is vrij jong, tussen de 16 en 20 jaar. Ondanks dat het rustig blijft, is de sfeer er niet minder om. Het is relaxed, gemoedelijk, ongedwongen en de laatste uurtjes worden op de dansvloer doorgebracht. DBSK sluit de avond af met een stevige set, lekker dansbaar en constant.