De Kraaien eerste Klomppop headliner van de dag

Wat Haagse arrogantie en een vette beat

Andre Joosse ,

Dat je echt niet na 10 uur 's avonds pas een feestje kan bouwen bewijzen De kraaien vanmiddag. De grote tent staat bomvol en de voorste rij staat tegen de hekken aangedrukt. 'Ik Vind Je Lekkah', nee voor een feestje zijn ook geen diepgaande of poëtische teksten noodzakelijk. Wat Haagse arrogantie, een vette beat en een publiek dat losgaat, dat is waar het om gaat.

We stellen voor: Neurbert El Halt, Bernd Ganzebev en Prins Clit in Paanham, de drie rappers van de band. Pseudoniemen uiteraard. De songs die de band speelt, hebben wat weg van de De Jeugd Van Tegenwoordig, maar dan met een vette dubstep of electrobeat eronder en een forse dosis Haagse platheid en flauwe humor. De beats zijn aanstekelijk en bijzonder dansbaar.
 
De Kraaien zijn de eerste headliner vandaag. De tent staat voor het grootste deel te springen en is nog net wat voller dan bij de act ervoor, en de volgende act in de tent ernaast. Een enkeling kan de toch wel erg flauwe Hagenezen die wel erg teren op hun ene hitje niet helemaal waarderen en zoekt buiten het zonnetje op. Of het nu de zon of De Kraaien zijn, het publiek is opgewarmd voor nog een lange Klomppop avond.