XMH tekent platencontract bij internationaal platenlabel

‘In Your Face’ verschijnt begin 2014

Marc Machielse ,

De Walcherse hard elektro act XMH heeft een platencontract getekend bij het Belgische Alfa Matrix label. Dit label heeft onder andere elektro legende en pionier Front 242 op zijn naam staan. XMH, opgericht door frontman Benjamin Samson, brengt daarom deze maand als voorproefje een digitale EP uit genaamd ‘The Business’. Op deze EP staan ook remixes van ‘Leaether Strip’, ‘Heimataerde’ en ‘System: FX’.

Zilveren schijf
Begin 2014 volgt de officiële release van het album dat de titel ‘In Your Face’ krijgt. Het zilveren schijfje met twaalf songs zal wereldwijd uitgebracht worden door het Belgische label. Voor de echte liefhebbers komt er een speciale gelimiteerde editie. Deze editie bevat naast een aantal give aways ook een bonus cd waarop allerlei remixen staan, die gemaakt zijn door bevriende bands van XMH.
 
Pitbull op steroïden
Het trio XMH bestaat sinds 2006 en heeft inmiddels drie albums uitgebracht. De band heeft al meerdere malen door Europa getourd en staat bekend om de energieke optredens, met als middelpunt zanger Benjamin Samson die tekeer gaat als een “hondsdolle pitbull op steroïden”. Op 25 januari 2014 treedt de band op in De Piek (Vlissingen).  
 
De digitale EP ‘The Business’ is te beluisteren en aan te schaffen via deze link