Extra tent en eerste namen voor Klomppop

Bredere programmering voor Ovezands festival

Andre Joosse ,

Klomppop is vernieuwd. "Breder vermaak en meer ruimte voor ontdekkingen" beloofd de organisatie. Dit is zeker terug te zien in de programmering. John Coffey, The Silverfaces, Wolf in Loveland, Psycho44 en Flying Horseman zijn allemaal veelbelovende namen. Geen liefhebber van bandjes? geen probleem de nieuwe derde festivaltent staat de hele dag tot je beschikking.

Er komt een derde tent op de sportvelden van Ovezande die gehost zal worden door de Loco Loco Discoshow, ruim twaalf uur lang is dat gegarandeerd feest met gasten van allerlei pluimage. De Loco Loco Discoshow is al 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit. Onder leiding van Mc Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde ‘Sambaballen wedstrijd’ en de ‘Vlaggenzwaai competitie’. Het publiek kan hiermee ouderwetse sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille.

Ook nieuw is dat de finale van bandcompetitie Spectra wordt gehouden op het festival. Zes talentvolle Zeeuwse bands strijden om de winst op de Spectra-stage.

Uiteraard blijft het hoofdpodium. De energieke punkrockhelden van John Coffey en het schone Antwerpse Flying Horseman zijn reeds bevestigd. Twee mooie namen die in de loop van 2014 aangevuld zullen worden met meer klinkende namen.

De kaartverkoop start maandag via www.klomppop.nl. In de voorverkoop zijn kaarten 18 euro.