Gebouw-T verlegt haar grenzen

Cultuurpodium zet bus-express in en krijgt Jupiler Bar

Redactie 3voor12/Zeeland ,

Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom gaat haar verzorgingsgebied vergroten. Door samenwerking met het Belgische biermerk Jupiler en het vervoeren van muziekfans met de transferbus T-Express gaat het jonge muziekpodium zich naast de thuisstad ook richten op de regio’s Roosendaal, Etten-Leur, Zeeland en Antwerpen.

Gert-Jan de Koster, zakelijke leider van Gebouw-T, over de ambitieuze plannen: “Onze programmering is inmiddels dusdanig sterk dat we een groter publiek kunnen bedienen. Als extra service voor bezoekers die van ver komen zetten we de T-express in, een bus die hen naar hun woonplaats brengt als het openbaar vervoer niet meer beschikbaar is. Ook verwachten we meer publiek te trekken door de samenwerking met het in deze regio populaire Jupiler. In het gebouw komt een moderne Jupiler Bar waar je na het concert met je vrienden gezellig kunt napraten. Verder gaat het biermerk ons actief ondersteunen bij het promoten van onze concerten en festivals.”
 
Naast haar regionale functie wil Gebouw-T in de Nederlandse muzieksector een onderscheidende positie innemen. Het podium wil een broedplaats zijn voor kunst en cultuurontwikkeling en een springplank voor talent.