Op haar debuutalbum 'Succesfool' presenteert Elly Kellner haar solowerk als Singer-Songwriter. Haar muziek is autobiografisch en vertellen een verhaal van een sterke vrouw die na een zeer bewogen jeugd zichzelf probeert terug te vinden. Ondanks dit zwaarmoedige onderwerp weet Elly haar nummers door humor en vrolijke ritmes luchtig te houden, wat niet veel singer-songwriters haar na zullen doen. Zelf zegt ze over haar liedjes: “Door middel van mijn muziek probeer ik sommige mensen te laten nadenken, sommige luchten te klaren en sommige mensen te laten lachen”.

Elly heeft het hele album zelf opgenomen en geproduceerd. Ze begeleid zichzelf in alle nummers op gitaar. Op het hoesje van de cd verklapt ze haar geheim dat het gaat om een 4-string, wat een eigen geluid oplevert. Door de vele variatie in haar gitaarspel, is bovendien elk nummer anders en wordt het nergens eentonig. Elly heeft een mooie stem die ze goed beheerst, maar waarmee ze ook af en toe bewust wat uithaalt tegen het schelle aan. Twee nummers zijn in het Nederlands gezongen en dat maakt de cd wat intiemer, tegen het kleinkunst aan. In sommige nummers zingt ze zelf de tweede stem in, wat een mooi vol en warm geluid geeft. Het laatste nummer 'It Is True' sluit zelfs af met een heel koor. Dit nummer is een van de beste nummers van de cd.

De cd is een aan te bevelen voor liefhebbers van folk en melancholische luisterliedjes. Zeker in deze donkere druilerige dagen een goede keuze.