Win vrijkaarten voor Shearwater

Aanstaande zondag 20.00 uur in De Spot

Redactie 3voor12/Zeeland ,

Komende zondag staat de indierock band Shearwater op het podium van De Spot. Wij mogen vrijkaarten weggeven voor dit concert. In de zomer van 2010 zagen we deze band al eerder aan het strand van Domburg tijdens een Pop Aan Zee festival. In 2012 komen ze terug met nieuw werk.

De band Shearwater werd in 2000 opgericht door Jonathan Meiburg en Will Sheff om de zachtere, meer melodische liedjes, die voor hun andere band Okkervil River niet geschikt waren, ten gehore te kunnen brengen.
 
Het debuut van Shearwater, genaamd The Dissolving Room, werd in 2001 uitgebracht. Op dit album speelde de ex-vrouw van Meiburg, Kim Burke, voor het eerst mee. Korte tijd na het verschijnen van dit album voegde drummer en vibrafonist Thor Harris zich bij de band.
 
In mei 2006 bracht Shearwater hun vierde studioalbum uit, genaamd Palo Santo. Dit was de eerste van een drieluik samen met de albums Rook (2008), en hun zesde studioalbum The Golden Archipelago (2010). Dit jaar kwam de laatste Shearwater cd uit: Animal Joy. 

 

Kans maken op deze vrijkaarten? Mail je naam en adres naar prijsvraag@3voor12zeeland.nl.

 
Winnaars krijgen vrijdagavond bericht per email.