30 juni: Millstock in Middelburg

Tweede editie singer-songwriter festival

Redactie 3voor12 Zeeland ,

Voor de tweede keer wordt op zaterdag 30 juni 2012 het singer-songwritersfestival Millstock georganiseerd op het Molenwater in Middelburg. Millstock staat voor een relaxed festival voor en door singer-songwriters om met vrienden, familie en bekenden te chillen in het gras en lekker naar intieme optredens te luisteren.

Tussen 14.00 en 22.00 uur zullen in totaal 14 lokale, nationale en internationale artiesten  hun eigen werk ten gehore brengen op het Openlucht Podium van Millstock. Naast singer-songwriters zijn er ook dichters aan de line-up toegevoegd. Ook is er een Wall of Lyrics, waar men elkaar kan inspireren door mooie (zelfgeschreven) teksten op te hangen. Het festival is gratis toegankelijk, kindvriendelijk en laagdrempelig.

De organisatie, de artiesten en de vrijwilligers zetten zich allemaal belangeloos in om een mooie dag te verzorgen, vol mooie muziek en een positieve vibe! Breng je picknickkleedje, hangmat of strandstoel mee en kom op 30 juni 2012 naar Millstock! Er si ook eten en drinken te verkrijgen op het Molenwater.

Voor de line up en meer informatie, check de nieuwe website www.millstock.nl. Op twitter is Millstock ook te vinden: @millstockfest.