10 februari: Regio Showcase van PopSport

Raptured, The Shards, Back Up, PUNT!, OLI4, Remote World en Miss Melicious

Evelien Platteeuw ,

Dit jaar is het Zeeuwse PopSport project gevoldg door de bands Raptured, The Shards, Back Up, PUNT! En Remote World, en dj’s Oli4 en Miss Melicious. Deze jonge Zeeuwse muzikanten hebben tijdens het project allerlei workshops gevolgd om hun muzikaliteit, presentatie en zakelijke kant te ontwikkelen.

Tijdens de Regio Showcase op vrijdag 10 februari in de Spot in Middelburg mogen ze door een spetterend optreden laten zien waar ze nu staan.
 
PopSport is een educatief project, waarin jongeren van 13-18 jaar deelnemen aan een traject waarin ze coaching krijgen en workshops volgen. Bij PopSport gaat het niet zozeer om hoe goed je bent, maar vooral om de ontwikkeling die je als dj/band doormaakt.

 
De beoordeling gebeurt door een driekoppige jury en een gastjurylid voor de dj’s, zij hebben de acts gevolgd en zullen met hun deskundige ervaring één winnaar kiezen die Zeeland gaat vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van PopSport. Daarnaast kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet en de twee acts met de meeste publiekstemmen maken kans op een professionele fotoshoot of het opnemen van een professionele videoclip.
 
10 februari
Spot Middelburg
www.despotmiddelburg.nl
Entree gratis
Aanvang 20:00