Fotoverslag: Anneke van Giersbergen Fotoverslag: Anneke van Giersbergen

Zangeres in supervorm in 't Beest

, Ben Willemsen

Fotoverslag: Anneke van Giersbergen

Zangeres in supervorm in 't Beest

Ben Willemsen ,

In een gezellig druk 't Beest speelde afgelopen zaterdag 18 februari zangeres Anneke van Giersbergen samen met band integraal haar nieuwe album, aangevuld met wat oudere nummers en een enkele cover. Ze liet zien momenteel in supervorm te zijn. Support waren The Jacks met een prima optreden.

Bassist Joost van Haren (ex-Krezip) heeft het druk vanavond; hij moet vanavond twee keer optreden, want naast bassist bij The Jacks is hij vanavond ook de bassist bij Anneke van Giersbergen. The Jacks bestaan naast Joost uit 3 meiden en spelen lekkere rauwe rock. Zangeres Marcia Savelkoul heeft een hees stemgeluid wat goed bij de stevige rock past. Jammer is dat veel publiek blijkbaar gekomen is om in de zaal met elkaar de afgelopen werkweek te bespreken, en dat overstijgt regelmatig de muziek.

De cd “Everything Is Changing” van Anneke van Giersbergen is nog maar net uit. De cd is een mooie verzameling nummers waarin de opbouw van frisse poppy songs langzaam doorschuift naar stevige rock, met soms een vleugje metal. Deze opbouw van de nummers is ook te horen tijdens haar concert. De zangeres laat vanavond zien er zin in te hebben en zet een sfeervol en bij vlagen een intiem concert neer.  Ze is erg goed in het contact en het bespelen van het publiek; vol passie en energie laat ze zien in supervorm te zijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland