Vestrock krijgt clubversie Vestrock krijgt clubversie

Tevens nieuwe namen voor festival

, Andre Joosse

Vestrock krijgt clubversie

Tevens nieuwe namen voor festival

Andre Joosse ,

Vandaag maakt Vestrock weer twee nieuwe namen bekend voor het festival op 2 juni. Blaudzun en Customs zullen de line-up aanvullen. Tevens wordt er een club-versie aangekondigd. In podium De Pit zal een kleinschalige indoorversie van het festival plaatsvinden.

De line-up voor het festival op 2 juni begint nu aardig compleet te worden, op twee podia zullen Heideroosjes, School Is Cool, The Subs en Go Back To The Zoo hun kunsten vertonen. Vandaag wordt de line-up aangevuld met Blaudzun en Customs.
 
Maar het enthousiasme van de organisatie gaat verder dan alleen het festival. Het was al bekend dat er een junior versie komt op 1 juni, nu laat Vestrock weten dat er gewerkt is aan een indoorversie.
 
Vestrock clubconcerten zullen kleinschalige concerten zijn, de eerste versie zal in podium De Pit plaatsvinden in Terneuzen op 7 april. De avond zal gevuld worden door Eva Auad, Saint Helena Dove, Sherman en Oorgamse!
 
Eva Auad heeft pas haar nieuwe cd klaar en zal die binnenkort presenteren in podium De Piek aan de Zeeuwen en in Paradiso aan het grote publiek. Inmiddels is ze dat grote publiek ook al aan het veroveren via de radiostations. Check vanavond Stenders Late Vermaak op 3FM!
 
Ook Saint Helena Dove heeft nieuw werk uit. Lees hier de recensie van haar nieuwe ep.
 
In overeenkomst met de gedachte achter Vestrock is er uiteraard ook een Belgische act ingepland. Sherman mag in Nederland nog en onbekende naam zijn, in Vlaanderen staat hij hoog in de play-list van Studio Brussel.
 

Voor de nodige beats zorgt het dj-duo Oorgasme!

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland