Indiehelden van Moss naar Middelburg en Bergen op Zoom Indiehelden van Moss naar Middelburg en Bergen op Zoom

Win vrijkaarten voor 2 en 9 maart

, Frits Brouwer

Indiehelden van Moss naar Middelburg en Bergen op Zoom

Win vrijkaarten voor 2 en 9 maart

Frits Brouwer ,

Op vrijdag 2 maart doet de Amsterdamse band Moss Middelburgs poppodium De Spot aan. Een week later zijn ze in Gebouw-T in Bergen op Zoom te zien en te horen. De indieband, die rond de oprichting in 2003 bij gebrek aan oefenruimte in een bunker in het Vondelpark repeteerde, tourt de komende maanden met het kersverse album Ornaments door Duitsland, Frankrijk en de eigen heimat.

 

Ornaments is de opvolger van succesplaat Never Be Scared/Don’t Be A Hero, die in 2009 door OOR bekroond werd als beste plaat van eigen bodem en de mannen rond de in Middelburg geboren zanger Marien Dorleijn in 2010 de 3voor12-award oplevert. Ook het derde studioalbum van de Amsterdamse band ontvangt lovende recensies. Tjeerd van Erve omschrijft de langspeler, die zich meer dan voorgaande albums onderscheidt door zijn elektronische karakter, als een “muzikaal sieraad vol adembenemende opsmuk”, en OOR’s Erik van den Berg heeft het terecht over een “gevalletje buitencategorie”.
 
Na een dergelijke lofzang kan uiteraard slechts één advies volgen: komen dus! En als je twijfelt, omdat die portemonnee zo plat is of omdat je een keer je als VIP wilt voelen of omdat je geen zin hebt om je stufi meteen aan luxeproducten als prachtige concerten uit te geven: 3VOOR12/Zeeland geeft kaartjes weg!
 
Belangstelling voor deze vrijkaarten? Mail dan de naam van Marien Dorleijn zijn oude band waar later Moss uit voortgekomen is naar prijsvraag@3voor12zeeland.nl. Vergeet niet aan te geven of je vrijkaarten wenst voor Bergen op Zoom of Middelburg. Winnaars ontvangen voor 24 februari bericht per email.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland