Foto-expositie ‘In de douche met..’ Foto-expositie ‘In de douche met..’

Popfotografe Ilse Lambert exposeert in ’s Landshuis Hulst

, Andre Joosse

Foto-expositie ‘In de douche met..’

Popfotografe Ilse Lambert exposeert in ’s Landshuis Hulst

Andre Joosse ,

Vanaf 27 februari tot 23 maart huist Hulst de fototentoonstelling van Ilse Lambert. Met bijzondere portretten van artiesten in de backstage doucheruimte van het Nijmeegse poppodium Doornroosje. Van Moke tot Blaudzun, Frank Boeijen tot Peter Pan Speedrock, Das Pop tot Raymond van het Groenewoud en alles daar tussenin. Ook diverse concert- en festival foto’s ontbreken uiteraard niet.

 

Ilse Lambert is al geruime tijd popfotografe. Toen ze tien jaar geleden het Zeeuws-Vlaamse land verruilde voor Nijmegen, ging ze werken bij de PR van poppodium Doornroosje. Al snel begon de interesse voor popfotografie. Samen met partner-in-crime Grietje Stam begint Ilse de fotowebsite www.foxyroses.com. Eerst wordt er alleen frontstage gefotografeerd, maar na een tijdje worden de artiesten ook backstage op de gevoelige plaat gelegd. Naast haar eigen site en die van Doornroosje fotografeert Ilse ook voor 3voor12.
 
In 2007 nam ze haar eerste ‘douche foto’. Inmiddels hebben al veel (inter)nationale artiesten en bands in deze krappe doucheruimte geposeerd. Zo ontstaat er een bijzondere reeks met verschillende portretten. Deze fotoserie hangt nu al geruime tijd in de expositieruimte van Doornroosje, maar zal binnenkort een nieuw onderkomen krijgen. De foto’s worden de nieuwe wandversiering van de backstage-ruimte in de nieuwbouw van poppodium Doornroosje dat medio 2013 geopend wordt. De foto’s zijn tot 23 maart in Hulst te zien.
 
Foto-expositie Ilse Lambert
‘s Landshuis, Steenstraat 37 Hulst
27 februari – 23 maart
 
Maandag t/m vrijdag 10.00 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag 10.00 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur.
Zondag van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Dinsdag gesloten
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland