Southparkfestival maakt programma bekend Southparkfestival maakt programma bekend

Gers Pardoel en 3FM Serious Talents in line-up

, Andre Joosse

Southparkfestival maakt programma bekend

Gers Pardoel en 3FM Serious Talents in line-up

Andre Joosse ,

Op zaterdag 23 juni 2012 zal de negende editie van het Southparkfestival in Middelburg plaatsvinden. Zoals gebruikelijk zal het vanaf 12 uur op het meiveld weer van start gaan. Met drie podia, kinderoptredens, kinderactiviteiten, sport en spel, kunst, straattheater en een mini Pasar Malam is er weer van alles te doen voor jong en oud.

 De eerste bands die de festivaldag mogen openen zijn Going Dutch en Steady New Sounds. Tevens op het programma de Zuid-Amerikaanse invloeden van Marisela.

Dit jaar staan er ook drie 3FM serious talents op het Southpark festival. Chagall, Milkbar en Pioneers Of Love zijn drie bands die variëren van dansbare pop tot rock.
Voor de hiphop fans zijn de lokale van Nul Elf Acht aanwezig. Hoofdact Gers Pardoel is de publiekstrekker op 23 juni.
 
Het samenwerkingsverband van De Hobbyisten en Rosemotion krijgt ook een evrvolg. Dit project “Move the Furniture” wat we voor het eerst zagen in De Spot eerder dit jaar zal zeker zorgen voor de nodige feestvreugde zorgen.
Singer-songwriter Rina Mushonga en slotact Undercover, een Rolling stones coverband, sluiten de line-up af.
 
Meer informatie over het festival en de programmering is te vinden op de site www.southparkfestival.nl, hier kan men zich ook opgeven als vrijwilliger, deze zijn tevens nog hard nodig om het festival tot een succes te maken.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland