Win vrijkaarten voor Jungle By Night Win vrijkaarten voor Jungle By Night

27-4 in Bergen op Zoom, 19-5 in Middelburg

, Andre Joosse

Win vrijkaarten voor Jungle By Night

27-4 in Bergen op Zoom, 19-5 in Middelburg

Andre Joosse ,

Het Amsterdamse Jungle By Night maakt swingende wereldse muziek. Hun nieuwe cd met invloeden uit afrobeat, funk, dub en rock met een psychedelisch randje is deze week 3voor12 album van de week. De band staat binnenkort twee keer in de regio, wij mogen voor de concerten in Middelburg en Bergen op Zoom vrijkaarten weggeven.

De collega’s van de landelijke 3voor12 voorspellen dat de band het goed gaat doen op de zomerfestivals. Het nieuwe album wordt dan ook goed ontvangen: “Elke keer valt er weer wat nieuws te ontdekken. Een album dus om door intensief luisteren te ontdekken, maar tegelijkertijd een geweldige plaat om gewoon op een feestje op te zetten. Wederom een bewijs van de veelzijdigheid van Jungle By Night.” Grote kans dat het dus ook in de podia een feestje gaat worden. Wil je hier bij zijn? Wij geven je de kans om er gratis bij te zijn.
 
Mail ons op prijsvraag@3voor12zeeland.nl met de voorkeur voor 27 april in Bergen op Zoom of 19 mei in Middelburg. Geef daarin antwoord op de volgende vraag: hoe heet de nieuwe cd van Jungle By Night.
 
Prijswinnaars krijgen voor 22 april bericht per email.
 
Luister het nieuwe album op de luisterpaal.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland